1LO

Juf Elynn

Hallo iedereen, ik ben juf Elynn. Samen met mijn man en 2 lieve kindjes woon ik in Tielrode.

10 jaar lang was ik de juf van het zesde leerjaar.  Vanaf dit jaar kan je me terugvinden in het eerste leerjaar. Ik ga met veel plezier de uitdaging aan om alle kinderen op een speelse manier te leren lezen, schrijven en rekenen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden gezellig bij te praten of eens lekker uit eten te gaan.

Juf Tanny

Hallo allemaal, ik ben juf Tanny.

Ik ben de juf van het derde leerjaar, maar je kan mij ook enkele namiddagen in het eerste leerjaar terugvinden. Juf zijn is voor mij een droom die uitkomt. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of volg ik een spannende serie. Soms kan je me ook wel eens terugvinden in de fitness.
Samen met de leerlingen ga ik graag op zoek naar de gekste weetjes en de tofste manieren om nieuwe dingen te leren. Ik kijk uit naar een fijn schooljaar waar ik samen met de kinderen leuke en leerrijke momenten zal beleven.

Nuttige linken