3LO

Juf Tanny

Hallo allemaal, ik ben juf Tanny.

Ik ben de juf van het derde leerjaar, maar je kan mij ook enkele namiddagen in het eerste leerjaar terugvinden. Juf zijn is voor mij een droom die uitkomt. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of volg ik een spannende serie. Soms kan je me ook wel eens terugvinden in de fitness.
Samen met de leerlingen ga ik graag op zoek naar de gekste weetjes en de tofste manieren om nieuwe dingen te leren. Ik kijk uit naar een fijn schooljaar waar ik samen met de kinderen leuke en leerrijke momenten zal beleven.

Juf Katrien

Hallo, ik ben Katrien Verbeke. Samen met mij dochter Jitte woon ik in Elversele.

Ik hou van lezen, wandelen en koken maar vooral knutselen en schilderen vind ik de max. Ook juwelen maken vind ik top. Daarvoor volg ik les aan de academie van Sint-Niklaas op woensdagavond en zaterdagvoormiddag.

Natuurlijk geniet ik ook van leuke dingen doen met Jitte. Wij houden allebei van gek doen dus we lachen heel wat af samen.

Laten we er samen een super schooljaar van maken waar we veel leren, plezier maken en natuurlijk ook lachen!

Nuttige linken