Bijtjes

Nuttige linken

Juf Veronique

Hallo,

Ik ben juf Veronique, mama van drie jonge kindjes -Mia, Lea en Theo- en vriendin van Tom.

Sinds een 9 tal jaar maak ik deel uit van dit team. Dit jaar ga ik 1/2de aan de slag in de bijtjesklas, juf Charlotte neemt het andere deel voor haar rekening.

Als juf bij de allerjongsten sta ik graag in voor een zachte, warme schoolstart.

Voor mij staan welbevinden en beleving voorop. Kijken naar wat kinderen nodig hebben, waar hun interesses en talenten liggen vind ik daarbij zeer belangrijk. Juf Charlotte en ik gaan daarom samen op zoek naar een creatief klasaanbod op maat. 

In mijn vrije tijd dans ik graag alles even van mij af en breng ik graag veel tijd door in de natuur. Ik geniet van wandelen en fietsen met mijn gezin, en leef ik me graag uit in onze (moes)tuin en maak graag mooie zelfgekweekte boeketten. Ook tegen een aperitiefje in de tuin zeg ik nooit nee…

Juf Charlotte

Hallo!
Ik ben juf Charlotte. Samen met mijn vriend Ruben en dwergpoedeltje Chappie woon ik in Stekene.

Voor mij is het optimaal welbevinden van kinderen een must. Daarom zet ik in op een warme,

expressieve omgang met focus op de noden, interesses en talenten van elk individueel kind. Dit door een creatief klasaanbod op maat aan te bieden.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie, dansen, mode en interieur. Een gezellige avond met Netflix en Takeaway laat ik ook niet aan mij voorbijgaan!