Zorg 1e graad

Juf Sabine

Hallo,ik ben juf Sabine. 

Al 32 jaar geef ik les in onze school te Tielrode. Vele oud-leerlingen hebben nu zelf al kinderen bij ons op school.

Jarenlang was ik de juf bij wie men in het eerste leerjaar leerde rekenen, lezen en schrijven. Zelfs Rode Duivel Jan Vertonghen zat ooit bij mij in de klas.

De laatste jaren ben ik zorgjuf in het eerste en tweede leerjaar. Ik neem dan een klein groepje leerlingen mee om nieuwe leerstof in te oefenen. Ook individuele leestestjes worden door mij afgenomen zodat dit rustig kan gebeuren.

In mijn vrije tijd lees ik veel en werk ik graag in de tuin. Op reis gaan en genieten van de natuur doe ik ook erg graag.

Juf An

Wie ben ik? Ik ben juf An, mama van Lotte en Eva en echtgenote van Davy. Thuis hebben wij nog twee poezen (Vlek en Dropje), 4 kippen en 4 schapen (Wolleke, Bolleke, Zara en Noël). In mijn vrije tijd hou ik enorm van lezen, creatief bezig in en rondom ons huis, een museumbezoek, een dagje shoppen met mijn dochters en bezig zijn in de tuin. 

Wanneer ik naar mijn klas kijk, denk ik elk jaar weer: jij en ik = wij! Samen kunnen we er heel wat van maken.